התרנגולים במשחטת “זוגלובק” מטונפים, תשושים, ורבים מהם פצועים או מתים. האם הבשר שלהם בריא לנו? מדו”ח השירותים הווטרינריים לשנת 2012 עולה כי 78% מדגימות העוף שנבדקו נגועות ב-E-coli, חיידק המצוי בצואה ומעיד על נוכחות שיירי צואה. כשצופים בתיעוד של ערימות הצואה בכלובים הנשפכות אל פס השחיטה, קל יותר להבין מאין מגיעים חיידקים צואתיים רבים כל כך אל הבשר שנמכר לצרכנים בישראל.
בשר עוף דורש תנאי הובלה ואחסון קפדניים כדי להאט את תהליכי הריקבון. במקרים רבים השנה נתפסו חברות בשר מובילות בשר לא טרי בתנאי הובלה מפוקפקים ישירות אל מדפי החנויות, ביניהן גם זוגלובק. למשל: תחקיר ערוץ 10 על הובלת בשר בישראל (אוגוסט 2013)
מחקרי תזונה עדכניים מלמדים עוד, שבשר העוף שאנו מוצאים ברשתות השיווק הוא שמן, לא בריא ומכיל חומרים מסוכנים ואף מסרטנים.
מוזמנים להירשם לעמוד הפייסבוק “מה בעוף?” הסוקר ממצאים על תכולת עוף ומוצריו – מהסוג שלא מופיע ברשימת הרכיבים או בפרסומות…